preloder

Cookies / Ciasteczka

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć

Dane osobowe

Administratorem danych osobowych wskazanych w formularzu kontaktowym (na stronie: http://gardenpalace.pl/kontakt/) jest PLATINIUM ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA z siedzibą w Krakowie przy ulicy Szujskiego 1/1, 31-123 KRAKÓW. Dane podawane są dobrowolnie, a ich przetwarzanie odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 poz. 922). Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do jej danych oraz prawo ich poprawiania lub usunięcia.

 

W przypadku zaakceptowania Newslettera, wyrażasz zgodę na przetwarzanie podanego przez Ciebie w formularzu kontaktowym (na stronie: http://gardenpalace.pl/kontakt/) adresu e-mail w celach marketingowych przez  PLATINIUM ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. Dane podawane są dobrowolnie, a ich przetwarzanie odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 poz. 922). Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do jej danych oraz prawo ich poprawiania lub usunięcia. Administratorem danych osobowych wskazanych w powyższym formularzu jest PLATINIUM ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA z siedzibą w Krakowie przy ul. Szujskiego 1/1, 31-123 Kraków. Dane podawane są dobrowolnie, a ich przetwarzanie odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 poz. 922).